PS Kemi jatkoi vahvoja otteitaan Suomen Cupin lohkovaiheessa. Kemi kaatoi Kolmosessa pelaavan HauPan vahvan toisen puoliajan ansiosta lukemin 6-1.

Ensimmäinen puolisko olikin tasaista puurtamista ja tauolle mentiin 0-0-tasalukemista.

Toisella puoliajalla maalijuhlat alkoivat. Kemi siirtyi Jussi Aallon maalilla johtoon 49. minuutilla. HauPa nousi vielä tasoihin, mutta sen jälkeen veikkausliigaseura meni menojaan.

Aalto viimeisteli ottelussa hattutempun, jonka lisäksi maalinteossa onnistuivat kahdesti Filip Valencic sekä Marek Kaljumae.

PS Kemin hyökkääjä Rasmus Karjalainen antoi ottelun jälkeen kuitenkin tunnustusta Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalle HauPalle.

– Tärkeät kolme pistettä tänään. Hatunnosto Haupalle, he ovat pistäneet kaikki lohkon joukkueet tiukille, eikä mekään helpolla päästy, Karjaleinen kirjoitti Twitterissä.

Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.