Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho kertoo BBC:lle, ettei olisi missään nimessä myynyt pelaajia, jotka hänen edeltäjänsä Louis van Gaal myi.

Mourinho paljastaa, että nuo pelaajat ovat Angel Di Maria, Javier Hernandez ja Danny Wellbeck.

Kun Sir Alex Ferguson lähti 2013, ei United ole enää pysynyt Euroopan huipulla. David Moyesin ja van Gaalin kaudet jäivät lyhyiksi; rahaa paloi, mutta menestystä ei tullut. Nyt puikoissa on Jose Mourinho.

– ManU myi pelaajia, joita en olisi koskaan myynyt ja osti sellaisia, joita en olisi koskaan ostanut. En olisi koskaan myynyt Di Mariaa, Chicharitoa tai Welbeckiä, Mourinho sanoo.

Di Maria päästettiin PSG:hen, Hernandez Bayer Leverkuseniin ja Wellbeck Arsenaliin.

Mourinho ei mainitse nimeltä pelaajia, joita ei olisi ostanut, mutta ei ole hankala päätellä, että he ovat Bastian Schweinsteiger, Luke Shaw ja Anthony Martial, jotka eivät ole juuri Mourinhon alaisuudessa pelanneet. Kukaan heistä ei ollut joukkueessa, kun ManU pelasi torstaina Eurooppa-liigaa Rostovia vastaan.