Nähdäänkö Lukas Hradecky vielä jatkossa Frankfurtin maalilla? ”Tahdon kokeilla jotain suurempaa”

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueen ykkösmaalivahti Lukas Hradecky on pelaamassa upeaa kautta Eintracht Frankfurtin riveissä. 27-vuotias Hradecky on kertonut aiemmin viihtyvänsä Frankfurtissa erittäin hyvin, mutta ei ole halunnut sulkea pois siirtoa isompiin ympyröihin.

Alkukauden yllättäjäjoukkue Frankfurt oli pitkään kiinni myös europaikoissa, mutta tämän vuoden huono vire on ajanut joukkueen Bundesliigan keskikastiin.

Saksalaisseura on aiemmin myöntänyt, että se kamppailee taloutensa kanssa ja saattaa joutua myymään joitain pelaajiaan. Hradecky on yksi sarjan parhoista maalivahdeista ja yksi pelaajista, joista Frankfurt ei missään nimessä haluaisi luopua.

– Meillä on seuran kanssa meneillään hyvät keskustelut. Minulla ei ole mikään kiire, mutta ymmärrän kyllä seurankin tilanteen. Eintracht haluaa suunnitella tulevaa, kertoi Hradecky Bildille.

Suomalaisvahdin sopimus seuran kanssa päättyy kesään 2018. Neuvotteluita hänen jatkostaan on jo käyty, mutta molemmat osapuolet tietävät, että Hradeckylla olisi haluja pelata kovemmissakin peleissä.

– Olen kyllä halukas jäämään seuraan, mutta oikean ajan tullen tahdon myös kokeilla jotain suurempaa. Meidän on seuran kanssa sovittava tätä varten hyvä suunnitelma.

Lue myös Frankfurtin urheilujohtaja Bruno Hübnerin mietteet Hradeckyn myymisestä tästä.

Lähde: Bild


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!