Nyt löytyi tilasto missä Lionel Messi on pohjalla – ei yllätä

© Kuva: Getty Images

Tänään pelataan Espanjan La ligan seuratuin yksittäinen ottelu, kun Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen.

Kiihkeän otteluparin voi voittaa se kumpi tekee enemmän töitä tai kumpi on paremmassa kunnossa. Marca-lehti teki mielenkiintoisen tilaston El Clasicon pelaajien tällä kaudella juossuista kilometreistä keskimäärin.

Tilaston kärjessä on pelaajia, jotka tuskin ovat ottelun avauskokoonpanossa. Lucas Vasquez, Alvaro Morata ja Marco Asensio ovat kirmanneet keskiarvoisesti eniten kilometrejä.

Se ei varsinaisesti yllätä, että Lionel Messi on tilastossa viimeisenä kenttäpelaajista. Ero kärkeen on kuitenkin yllättävän iso. Messi on juossut keskimäärin 7 901 metriä ottelussa ja eniten juossut Vasquez 12 825 metriä. Ero on lähes viisi kilometriä.

Tilastojen mukaan vähän juokseva Luis Suarezkin on keskimäärin yli kilometrin ahkerampi.