Vaasan Palloseura on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Aatu Laatikaisen kanssa.

20-vuotias Laatikainen siirtyi Vaasaan noin vuosi sitten Kuopion Palloseurasta ja otti nopeasti paikkansa Vepsun keskikentän keskustassa. Suomea nuorisomaajoukkueissa edustaneen pelurin sopimus ulottuu kauden 2019 loppuun asti.

– Aatu sai jo viime kaudella paljon vastuuta kantaen sitä myös hienosti. Aatu on ollut iso osa viime ja tällä kaudella meidän joukkueemme pelaamista. Tavoite on, että kehitys jatkuu samansuuntaisesti eli ylöspäin. Halu jatkosopimukseen oli kaksisuuntainen. Me haluamme, että hän nuorena ja lupaavana pelaajana jää Vaasaan ja Aatu itse haluaa jäädä. Sekin on iso asia ja kertoo, että olemme onnistuneet, kun pelaaja haluaa jäädä, vaikka mahdollisuuksia olisi siirtyä muuallekin, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi joukkueen sivuilla.

Myös Laatikainen on innoissaan jatkosopimuksestaan.

– Hyvät fiilikset, kun luottoa löytyy seurasta minuun. Oli halu itsellänikin jatkaa täällä. On ollut puhetta jo pidemmän aikaa, että jatkosopimuksen suhteen löytyy halua molemmin puolin. Tämä on hyvä asia, sillä nyt voin pidemmällä tähtäimellä katsoa kehittymistäni. Vepsussa koko organisaatio toimii hyvin, täällä on loistava valmennus ja joukkue, sekä huippuolosuhteet. Kokonaisuus siis ratkaisi halun jäädä pidemmäksi aikaa.

Lähde: VPS