KuPS-kapteenin upea maali herättänyt hilpeyttä joukkueessa – ”Tämä on ollut vitsi koko viikko”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran kapteeni Sebastian Sorsa tykitti todellisen ”kerran elämässä” -maalin viime viikonloppuna PS Kemiä vastaan. Sorsa vitsaili, että hän yritti tehdä maalin, vaikka melko selvää on, että mies yritti keskitystä. Katso maali tästä.

KuPS:n tekemällä videolla muut joukkueen pelaajat kommentoivat Sorsan maalia ja kulunutta viikkoa hilpeissä tunnelmissa.

– Meillä on ollut vähän raskas viikko, kun ”Seba” on puhunut siitä hänen maalistaan koko ajan. Itse näin, että tuuli otti häntä vähän silmiin ja hän laittoi silmät kiinni ja pallo menikin maaliin. Aika raskasta, kommentoi vasen puolustaja Tuomas Rannankari.

Videolla Sorsa yritti toistaa unohtumatonta laukaustaan, mutta ei tässä onnistunut. Silti mies vakuutteli pilke silmäkulmassa, että hän yritti laukoa palloa maaliin.

– Ei ollut keskitys, se oli veto, Sorsa sanoo.

– Pelissä ”Seba” sanoi, ettei hän yrittänyt tehdä maalia. Huono keskitys, Ville Saxman kertoo hymyillen.

Oman kommenttinsa antoi myös KuPS:n maalivahti Otso Virtanen:

– Tämä on ollut vähän vitsi koko viikko. ”Seba” on läiskinyt vaan puolesta kentästä palloja. Kun Kemiä vastaan onnistui, niin nyt täytyy sitten joka kerta koittaa. Tässä on nyt sitten arvuuteltu poikien kanssa, yrittikö hän vai ei. Omasta takaa hän kuulemma huusi Beckhamia ennen kuin potkaisi pallon.

– Ei vaan Ronaldinho, Sorsa kuittaa.

Katso hauska video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.