Manchester United pelasi torstaina kymmenennen pelinsä sitten huhtikuun ensimmäisen päivän, kun se kohtasi Celta Vigon Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa. United voitti pelin 1-0 Marcus Rashfordin vapaapotkumaalilla.

Jos Jose Mourinhon valmentama joukkio selviää turnauksen finaaliin asti, se tulee pelaamaan 64 peliä tämän kauden aikana.

Sunnuntaina ManU kohtaa Valioliigassa vieraskentällä Arsenalin. Manchesteriläiset ovat sarjan viidennellä sijalla, yhden pykälän päässä Mestarien liigan karsintoihin oikeuttavasta paikasta. Arsenal on Valioliigassa kuudentena.

Mourinhon kauden päätavoite on kuitenkin tuntunut siirtyvän Eurooppa-liigan puolelle, sillä hän sanoi lepuuttavansa joitain avaanpelaajiaan viikonloppuna.

– Pelaajat, joille on kertynyt paljon minuutteja, eivät tule pelaamaan ensi viikonloppuna, sanoi portugalilaismaageri lehdistötilaisuudessa.

ManU:n kova ottelutahti on näkynyt joukkueen loukkaantumisten määrässä. Keskuspuolustaja Chris Smalling palasi Celta Vigo -ottelussa vaihtopenkille loukkaatumisensa jälkeen. Pikkuvaivoista kärsineet Eric Bailly ja Paul Pogba olivat jo avauksessa torstaina.

United koki kuitenkin myös takaiskuja, kun Ashley Young jouduttiin ottamaan vaihtoon vain 11 minuuttia kentälletulonsa jälkeen. Myös maalintekijä Rashford nilkutti vaihtoon, mutta Mourinhon mukaan kyseessä oli vanha vamma.