RSC Anderlechtin yleisjohtaja Herman Van Holsbeeck on vahvistanut, että seuran kapteenin ja superlupauksen, Youri Tielemansin siirto AS Monacoon on viittä vaille valmis. Diilin odotetaan varmistuvan loppuviikosta.

20-vuotiasta Tielemansia on pitkään pidetty yhtenä jalkapallon suurimmista lupauksista, ja häntä ovat tarkkailleet niin Manchester United, Atletico Madrid kuin Internazionalekin.

Tuore Ranskan mestari Monaco on kuitenkin näyttänyt vievän voiton kilpailussa Belgian maajoukkuemiehestä.

– Youri Tielemans tulee jättämään Anderlechtin. Me tiedotamme asiasta tulevalla viikolla, kertoi Holsbeeck VTM:n haastattelussa.

– Muutama yksityiskohta pitää käydä vielä läpi, mutta Youri lähtee seurasta normaalisti ennen seuraavan viikon alkua. Hänen siirtonsa Monacoon ei ole vielä sataprosenttisen varma, mutta se on seura, joka on ollut äärimmäisen kiinnostunut hänestä.

Keskikentällä viihtyvä Tielemans nousi Anderlechtin edustusjoukkueeseen jo 16-vuotiaana käytyään ensin seuran juniori-ikäluokat läpi. Hän on nuoresta iästä huolimattaan ehtinyt pelata jo yli 150 kertaa belgialaisjoukkueen riveissä. Tällä kaudella Tielemans johdatti joukkueensa Belgian mestaruuteen ampumalla 13 maalia 37 sarjaottelussa.

Lähde: Goal