Arsenal avasi ensi kauden pelipaitojen myynnin keskiviikkona. Myynnin yhteydessä ilmentyi melkoinen virhe, joka sai seuran kannattajat jo huolestumaan.

Pelipaidoissa oli nimittäin ostettavissa kaksi numerolla seitsemän olevaa pelipaitaa. Arsenalin tähtipelaaja Alexis Sanchez pelaa numerolla seitsemän, mutta myyntiin oli ilmestynyt myös Danny Welbeckin pelipaita numerolla seitsemän.

Sanchez on ollut siirtohuhujen kohteena pitkään, eikä Chilen maajoukkuemies ole vielä tehnyt jatkosopimusta. Sanchezin nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta hänen perässä ovat olleet jo muun muassa Bayern München sekä Manchester City.

Arsenal-fanit kauhistuivat virheestä ja tekivät nopeasti twitterissä omat johtopäätökset, oliko kyseessä sittenkään virhe. Seura korjasi nopeasti virheensä, ja Welbeckin numeroksi korjattiin hänen viime kauden pelinumeronsa 23.

Katso kuva alta, jos et näe, voi katsoa sen täältä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Jake Humphrey

@mrjakehumphrey
On the Arsenal website. Well, I guess that's one way to break the news...🤔*

*the 'error' has now been corrected...

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen tästä.