Huuhkajat pelasi nöyryyttävän 1-1-tasapelin jalkapallon lilliputti Liechtensteinin kanssa harjoitusmaaottelussa Turussa. Ottelun loppuhetkillä Suomelta jäi viheltämättä selvä rangaistuspotku.

Suomen hyökkääjä Joel Pohjanpalo oli ottelun jälkeen pettynyt mies useastakin syystä. Pohjanpalo nimittäin kertoi, että ottelun erotuomari jätti viheltämättä rankkarin tilanteesta, jossa Pohjanpalo kaadettiin.

– Yksi pilkku olisi pitänyt tulla. Tuomari sanoi ihan suoraan minulle, että siinä oli ihan selkeä kontakti, mutta hän ei halunnut viheltää, kun kyseessä oli harjoituspeli. En sitten tiedä, milloin hän haluaa viheltää, Pohjanpalo ihmetteli SuomiFutis-sivustolle.

Bayer Leverkusenin hyökkääjä ei silti halunnut mennä viheltämättä jääneen tuomion taakse. Peliesitys ei ollut sillä tasolla, mitä se selvästi heikompaa Liechtensteinia vastaan olisi pitänyt olla.

– Toki pelaajia muuttui (toiselle puoliajalle), mutta ei sekään mikään selitys ole. Se on ihan hyväksyttävää, että rapaa tulee nyt taas jonkun aikaa ja se on ihan hyväksyttävää.

– Kyllä tuolla kentällä pitää näkyä tasoero. Itse pelaan Bundesliigassa ja kaveri pelaa nelostasolla Saksassa, niin kyllä sen pitäisi näkyä. Joka jätkän täytyy katsoa peiliin, ei se noin saisi olla tuo tulostaulu, Pohjanpalo sätti.

Yksi silmiinpistävä ongelma Suomen pelaamisessa oli se, että pelaajien etäisyys toisistaan kasvoi ajoittain todella suureksi. Pohjanpalo joutuikin hakemaan palloa todella alhaalta, eikä se kuulunut miehen omien sanojen mukaan suunnitelmaan.

– Ei se ollut suunniteltu juttu. Toki hyökkääjän pitää välillä tulla hakemaan alempaa palloa, mutta ei nyt ihan noin alas (kuin minä tulin). Mutta jos ei palloja tule, niin en minä jaksa siellä ylhäällä seistä ilman palloa. Ensimmäisellä puoliskolla siinä onnistuttiin paremmin.