Keskikenttäpelaaja Samir Nasri, 30, on jättämässä Manchester Cityn taakseen.

Entinen Ranskan maajoukkuepeluri lähetettiin viime kaudeksi lainalle Sevillaan, sillä Cityn manageri Pep Guardiola ei nähnyt Nasrille käyttöä.

Nasrin agenttina ja edustajana toimiva Alain Migliaccio kertoi Romanews.eu-sivustolle, että ranskalaispelaajalla on kysyntää Italian Serie A:ssa ja Kiinan Superliigassa.

– Kiinaan siirtyminen on yksi mahdollisuus. Mitä tulee Italiaan, on kaksi joukkuetta, jotka ovat kiinnostuneita ja joiden kanssa olemme keskustelleet. Ne ovat huippujoukkueita, sanoi Migliaccio Goalin mukaan.

Hän vihjasi, että AS Roman uusi jalkapallotoimen johtaja Ramon Rodriguez Verdejo eli Monchi oli hankkimassa Nasria jo viime kaudella lainalle Sevillaan.

– Monchi halusi hänet Sevillaan ja tuntee hänet hyvin. Rooman kaupunki ja joukkue saattaisi hyvinkin olla kiinnostava Nasrille. Siitä motivaatio kumpuaa.

Nasri allekirjoitti viiden vuoden jatkosopimuksen Manchester Cityn kanssa vuonna 2014, joten hänellä on yhä kaksi vuotta kontrahtia jäljellä, mikäli siirto muualle ei tänä kesänä toteudu. Hän pelasi viime kaudella Guardiolan alaisuudessa vain yhdessä ottelussa, kunnes hänet lähetettiin lainalle.