Arsenalin entinen keskikenttämies uskoo vaikeuksissa tarpovaan tähteen: ”Tärkeä ja johtava pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Chelseaa vastaan aloituskokoonpanon ulkopuolelle jääminen, fanien buuauksien kohteeksi joutuminen, lähtöhalut ja poikkeuksellinen kuhina jatkuvasti ympärillä.

Arsenal-tähti Alexis Sanchezin syksy on ollut melkoista vuoristorataa.

Tällä kaudella Valioliigassa maaleitta jäänyt tähti on puhuttanut jalkapalloihmisten keskuudessa laajasti. Vaikka chileläinen on lokaa niskaan saanutkin, näkee eniten Arsenal-pelaaja Aljaksandr Hleb hänessä edelleen potentiaalia.

– Jos hän ei halua pelata joukkueelle, olisi ollut parempi myydä hänet, valkovenäläinen sanoi Independentin haastattelussa.

– Toisaalta, hän on niin tärkeä ja johtava pelaaja Arsenalille. Olen nähnyt hänet pelaamassa tällä kaudella ja edelleen hän kamppailee, antaa parhaansa ja tekee maaleja, tykkimiehiä kaudet 2005-08 edustanut Hleb luetteli.

Arsenal on tottunut menestymään Valioliigassa, vaikka viime kausi pieleen menikin. Hleb ajattelee, että juurikin menestys sekä ympärillä olevat ihmiset voisivat pitää Sanchezin Arsenalissa – buuauksista huolimatta.

– Miksi et pysyisi Arsenalissa? Se on loistava seura, jolla on valtavat perinteet, hienot fanit ja Arsene Wenger managerina. He voivat saavuttaa jotain, miksi lähteä?