Arsenalin entinen keskikenttämies uskoo vaikeuksissa tarpovaan tähteen: ”Tärkeä ja johtava pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Chelseaa vastaan aloituskokoonpanon ulkopuolelle jääminen, fanien buuauksien kohteeksi joutuminen, lähtöhalut ja poikkeuksellinen kuhina jatkuvasti ympärillä.

Arsenal-tähti Alexis Sanchezin syksy on ollut melkoista vuoristorataa.

Tällä kaudella Valioliigassa maaleitta jäänyt tähti on puhuttanut jalkapalloihmisten keskuudessa laajasti. Vaikka chileläinen on lokaa niskaan saanutkin, näkee eniten Arsenal-pelaaja Aljaksandr Hleb hänessä edelleen potentiaalia.

– Jos hän ei halua pelata joukkueelle, olisi ollut parempi myydä hänet, valkovenäläinen sanoi Independentin haastattelussa.

– Toisaalta, hän on niin tärkeä ja johtava pelaaja Arsenalille. Olen nähnyt hänet pelaamassa tällä kaudella ja edelleen hän kamppailee, antaa parhaansa ja tekee maaleja, tykkimiehiä kaudet 2005-08 edustanut Hleb luetteli.

Arsenal on tottunut menestymään Valioliigassa, vaikka viime kausi pieleen menikin. Hleb ajattelee, että juurikin menestys sekä ympärillä olevat ihmiset voisivat pitää Sanchezin Arsenalissa – buuauksista huolimatta.

– Miksi et pysyisi Arsenalissa? Se on loistava seura, jolla on valtavat perinteet, hienot fanit ja Arsene Wenger managerina. He voivat saavuttaa jotain, miksi lähteä?


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.