Chelsea-legendalta suoraa tekstiä Diego Costan suuntaan: ”Hänen lähtönsä on helpotus”

© Kuva: Getty Images
UCL:ssä viihdyttävä Atalanta - Valencia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Chelsea-legenda Frank Lampard on tyytyväinen, että espanjalaishyökkääjä Diego Costa lähtee seurasta takaisin Atletico Madridiin.

Atletico ja Chelsea sopivat 28-vuotiaan Costan siirrosta viime viikolla ja vahvistivat tiistaina, että diili toteutuu. Costa saa pelata madridilaisseuran kanssa vasta tammikuussa, sillä Atleticolla ei ole mahdollisuutta rekisteröidä häntä joukkueeseen aikaisemmin.

Costan siirtoa ovat edeltäneet monen kuukauden neuvottelut, vastoinkäymiset ja tunteenpurkaukset.

Manageri Antonio Conte ilmoitti Costalle viime kauden jälkeen, että hänelle ei olisi käyttöä, kun seuraava sesonki alkaa. Chelsea pyysi espanjalaishyökkääjää harjoittelemaan seuran reservien kanssa, mutta Costa ei suostunut ja lähti Brasiliaan perheensä luoksi. Hän kertoi kesällä, että Chelsea kohtelee häntä ”kuin rikollista”, koska he eivät päästä häntä palaamaan entiseen seuraansa Atleticoon.

Seurat kyllä neuvottelivat Costan siirrosta jo kesällä, mutta eivät päässeet hyökkääjän siirtosummasta sopuun ennen siirtoajan umpeutumista, joten Costa jäi Chelseaan. Hän ei ole pelannut tällä kaudella otteluakaan.

14 vuotta Chelseaa edustanut Lampard on tyytyväinen, että tapaus on päättymässä.

– Costan lähtö tulee olemaan helpotus Contelle ja Chelsealle – se on paras ratkaisu kaikille osapuolille, kertoi Lampard Evening Standard -lehden kolumnissaan.

– Jos kyse olisi vain yhden lahjakkaan hyökkääjän myymisestä, niin me puhuisimme siitä, miten iso menetys tämä on seuralle. Mutta hänen oli lähdettävä. Kesän tapahtumien jälkeen ei ollut mitään mahdollisuutta, että hän olisi voinut jäädä Chelseaan. Mitä nopeammin hän lähtisi, sen parempi.

Lampardin mukaan tilanne päättyi hyvin Costankin kannalta.

– Hänen on mentävä ja harjoiteltava kunnolla ennen kuin hän aloittaa jälleen pelaamisen tammikuussa. Hän ei olisi voinut jatkaa pysyttelemistä Brasiliassa, siitä ei ollut hyötyä kenellekään.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

UCL:ssä viihdyttävä Atalanta - Valencia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!