Jürgen Klopp paljasti haaveensa – päävalmentaja uskoo silti Liverpoolin potentiaaliin

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on vihjannut Metron mukaan, että hän olisi halunnut hankkia Romelu Lukakun joukkueeseensa. Belgialaisen suosio ei ainakaan syksyn perusteella ole yllätys, sillä Evertonista Manchester Unitedtiin siirtynyt maalilinko oli mättänyt Valioliigassa ennen lauantain ottelua tällä kaudella jo kuusi täysosumaa.

Lauantain kierroksen ollessa kesken, Pool oli tehnyt viidestä kärkijoukkueesta vähiten maaleja. Toisaalta, kuuteen peliin 12 iskettyä täysosumaa on kohtalaisen hyvä saldo.

Klopp näkee, että vaikka Lukaku ei aikoinaan Liverpooliin päätynyt, riittää hänen miehistössä potentiaalia maalinteon suhteen. Klopp tietää, keiltä tulosta voi odottaa.

– Meillä on Daniel Sturridge. Me kaikki tiedämme hänen potentiaalinsa. Nyt hän on kunnossa, joten toivottavasti voimme hyödyntää häntä.

– Ja meillä on Dominic Solanke, joka on varmasti lupaavimpia englantilaisia talentteja.

Liverpool on viime aikoina ollut ailahteleva. Sunnuntaina kauttaan Valioliigassa jatkava joukkue on voittanut kolmesta edellisestä sarjapelistään yhden, yhteensä kuudessa edellisessä koitoksessa saldo on täysin sama – tilille on kertynyt vain yksi voitto.

– Meillä on tarpeeksi vaihtoehtoja, ja me teemme maaleja, Klopp vakuutteli.

Poolin kausi jatkuu huomenna Newcastlea vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.