Katso video: Täydellinen kuvakulma Alexander Ringin upeaan vapaapotkumaaliin Islantia vastaan

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat venyi upeaan voittoon lauantain MM-karsintaottelussa, kun Islanti kaatui Tampereella Alexander Ringin osumalla 1-0.

Suomi oli ottelussa ottavana osapuolena, vaikka voitto tulikin. Ratinan stadion repesi liitoksistaan, kun Ring pamautti upealla osumalla Suomen johtoon kahdeksannella peliminuutilla. Lue pidempi artikkeli MLS-sarjassa New York City FC:n riveissä pelaavasta Ringistä täältä.

Ring ampui vapaapotkun noin 25 metristä. Täydellinen laukaus tippui juuri yläriman alle ja toi Suomelle ensimmäisen voiton näissä MM-karsinnoissa. Upea osuma kuvattiin myös katsomosta ja loistavan kuvakulman ansiosta näkee, kuinka täydellinen Ringin laukaus oli.

Suomen ottelut MM-karsinnoissa jatkuvat tiistaina, kun vastaan asettuu vieraskentällä Kosovo.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!