Kuuma, kuumempi, Paulo Dybala – tässä ovat Euroopan kovimmat maalitykit tällä hetkellä

© Kuva: Getty Images

Juventuksen tähtihyökkääjä Paulo Dybala on tällä kaudella ollut hurjassa vedossa. Lauantaina Dybala iski kaksi maalia, kun Juventus vei Torinon derbyn, Derby della Molen, maalein 4-0.

Dybala on iskenyt tällä kaudella kuudessa pelaamassaan Serie A:n ottelussa peräti kymmenen osumaa. Hurjasta maalivireestä kertoo myös se, että Dybala on enää yhden osuman päässä viime kauden maalisaldostaan, joka oli 11 maalia 31 ottelussa. Lisäksi Dybala on tehnyt tällä kaudella jo kaksi hattutemppua.

Euroopan top-5-sarjoista Dybala on tehnyt toiseksi eniten maaleja. Eniten on tehnyt AS Monacon Radamel Falcao, mutta Falcao on ehtinyt pelata yhden ottelun enemmän. Hurjaa on ollut myös Falcaon maalitehtailu, sillä mies on osunut seitsemässä ottelussa 11 kertaa.

Espanjan La ligan maalipörssiä johtava Lionel Messi on tehtaillut yhdeksän maalia kuuteen otteluun. Bundesliigan maalipörssiä johtaa Borussia Dortmundin hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang, joka on tehnyt kahdeksan osumaa kuudessa ottelussa. Valioliigassa Sergio Agüero, Romelu Lukaku sekä Alvaro Morata ovat tehneet kuusi maalia kuudessa ottelussa.

Jos mukaan lasketaan vielä Mestarien liigan ottelut, nousee Messi Falcaon kanssa samaan maalimäärään.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille