Viime kaudella vielä Vaasan Palloseuraa edustanut Pyry Soiri, 23, teki Shakhtar Soligorskin voittomaalin lauantai-iltana, kun minskiläinen FC Isloch kaatui maalein 4-0.

Soiri iski voittomaalin jo ottelun kolmannella minuutilla. Maali oli Soirille kauden toinen ja peräkkäinen kahteen otteluun. Edellisessä ottelussa Soiri osui FC Slavia-Mozyria vastaan. Soiri otettiin vaihtoon tauolla.

Soligorsk nousi voiton myötä Valko-Venäjän liigan kärkeen. Piste-eroa toisena olevaan FK Dinamo Minskiin on vain piste. Mestaruudesta taistelee myös FK BATE, joka on kaksi pistettä perässä Soligorskia. BATE:ssa pelaa FC Lahdesta maailmalle viime kauden jälkeen lähtenyt Jasse Tuominen.

Tuominen, 21, on tällä kaudella pelannut kahdeksassa liigaottelussa, joissa on syntynyt yksi osuma.