SJK juhli viime kaudella Suomen Cupin voittoa, kun HJK kaatui Ratinan stadionilla rankkarikisan jälkeen lukemin 7-6. SJK:n keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen muisteli seuran julkaisemalla videolla, mitä ihmettä rankkarikisassa oikein tapahtui.

Laaksonen lähti villisti tuulettamaan, kun maalivahti Mihkel Aksalu torjui Ville Jalaston ampuman rankkarin. Peli ei kuitenkaan vielä ratkennut siihen laukaukseen, joten Laaksonen joutui palaamaan takaisin ja jännittämään rankkarikisa loppuun.

– Taitanut mennä henkilöt sekaisin. En minä muistaakseni mitään tehnyt, Laaksonen naureskeli.

Lopulta mieheltä saatiin kuin saatiinkiin selitys.

– Ei vaan. Vähän aikaisin lähdettiin jätkien kanssa juoksemaan ja tuulettelemaan. Siinä oli muitakin hei! Siinä oli Marc (Vales) ja Aimar, että en ollut yksin. Mutta joo johdin joukkoja, meikäläinen on liideri, Laaksonen vitsaili hymy huulilla.

– Siinä taisi Miklu (Mihkel Aksalu) torjua, ja vähän innostuimme siitä, Laaksonen kertasi.

Ties vaikka uusinta koettaisiin ensi lauantaina Seinäjoella, kun SJK ja HJK kohtaavat toista vuotta peräkkäin Suomen Cupin finaalissa. Katso Laaksosen haastattelu alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Laaksosen tuuletus 2016 cup-finaalissa ei unohdu! Varsinkin kun se tuli yhtä vetäjää liian aikaisin. Johnny ehti jo kulmalipulle paidatta😆