© Kuva: Getty Images

Huhut käyvät kuumana! – Dani Alves toivoi Arsenal-tähden liittyvän PSG:hen

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus

Chile putosi MM-kisoista Etelä-Amerikan MM-karsintojen päätöskierroksella, kun se hävisi Brasilialle 0-3. Samalla meni Arsenalin tähtihyökkääjä Alexis Sanchezin unelma MM-kisoista.

Sanchez on ollut siirtohuhujen kuumin aihe viime kesästä asti. Sanchez ei ole tehnyt Arsenalin kanssa uutta jatkosopimusta, eikä näillä näkymin ole myöskään tekemässä. Sanhezin nykyinen sopimus kattaa kuluvan kauden.

Sanchezin on huhuiltu siirtyvän jo ehkä ensi tammikuun aikana Manchester Cityyn, mutta apajilla on myös ollut Paris Saint-Germain, joka hankki kesän aikana muun muassa jo Kylian Mbappen, Neymarin ja Dani Alvesin.

Alves näkisi mielellään Chilen maajoukkuehyökkääjän PSG:ssä. Alves, Neymar ja Sanches ovat vanhoja pelikavereita FC Barcelonan ajoilta.

– On se mahdollista (Sanhezin siirto PSG:hen). Hänen perässä on useita seuroja. Se olisi hienoa, jos hän liittyisi meille. Arvostan häntä aina ja toivon hänelle vain parasta, mihin hän meneekin, Alves sanoi.

Calcio Mercato tietää kertoa, että Sanchezille olisi luvattu 10 miljoonan punnan bonus, jos hän allekirjoittaisi esisopimuksen PSG:n kanssa. Esisopimuksen allekirjoittaminen voisi tarkoittaa sitä, että Sanchez pelaisi kauden loppuun Arsenalissa ja siirtyisi kauden jälkeen ilmaiseksi Pariisiin, kun hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa päättyy.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

Rahoittuminen on taitolaji

• lainaa 60.000€ asti
• kilpailuta 25 pankkia yhdellä hakemuksella
• nopea ja ilmainen verkkohakemus