Menikö oikein? – jopa yhdeksän pelaajaa kalliimpia kuin Lionel Messi

© Kuva: Getty Images

Kovinkaan monesta pelaajasta ei varmaankaan maksettaisi tänä päivänä enempää kuin Barcelonan kultakimpaleesta Lionel Messistä.

Näin ei kuitenkaan ole miehen sopimukseen kirjatun pykälän mukaan. Argentiinalaisella on nykyisessä sopimuksessaan hulppea 300 miljoonan euron ulosostohinta. Se on noin 80 miljoonaa enemmän kuin brasilialaisesta Neymarista maksettu summa.

Koko maailmasta löytyy kuitenkin yllättävän monta pelaajaa, jotka irtoaisivat moninkertaisella summalla verrattuna Messiin. Kahdeksan heistä pelaa Barcan vihatun kilpailijan Real Madridin riveissä.

Kärjessä on listan pienin yllätys. Cristiano Ronaldon tämän hetken sopimukseen on kirjattu käsittämätön 994 miljoonan euron hinta. Sama hinta on myös Realin kärkimiehellä Karim Benzemalla.

Näiden kahden supertähden takana ovat Isco ja Marco Asensio, joiden hintalapussa komeilee lukema 695 mijoonaa euroa.

Seuraavat Messiä kalliimmat Real Madridin pelaajat ovat Gareth Bale, Toni Kroos, Dani Ceballos ja Luka Modric. Heidän hintansa on 497 miljoonaa euroa.

Ennen kun listalla päästään argentiinalaiseen, on välissä vielä hänen joukkuekaverinsa Ousmane Dembele. Ranskalainen saapui Camp Noulle kesällä 150 miljoonalla eurolla. Hänen mahdollisia ostajiaan karkottaa noin 400 miljoonan euron hintalappu.

Lähde: Sportbible


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.