Napoli oli tyly isäntä sunnuntaina US Sassuololle Serie A:ssa. Napolin kannattajat olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin tylyjä entiselle kapteenilleen Paolo Cannavarolle, joka sai huikean vastaanoton.

Napoli voitti ottelun odotetusti maalein 3-1. Sassuolon toppari Cannavaro, 36, sai kannattajilta kukat ja lämpimän vastaanoton vanhalla kotistadionillaan. Lisäksi Cannavaroa odotti banderolli, jossa luki: ”Vuodet vierivät, mutta olet aina meidän kapteenimme”.

– Mielestäni tämä (kannattajien vastaanotto) oli urani hienoin voitto. Jouduin kävelemään pois tai muuten olisin alkanut itkeä. Kiitän yleisöä ja napolilaisia sydämeni pohjasta. Ei ole monia, jotka jättävät tämän seuran ja pysyvät silti heidän sydämessä, joten nautin tästä kunniasta, Cannavaro sanoi ottelun jälkeen Radio Kiss Kiss:lle.

Kultaisen pallon voittaneen Fabio Cannavaron pikkuveli Paolo pelasi Napolissa vuosina 2007-2014 kantaen myös kapteeninnauhaa. Puolustaja siirtyi vuonna 2014 ensin lainalle Sassuoloon ja lopulta kokonaan pois Napolista. Cannavaro ja silloinen päävalmentaja Rafael Benítez joutuivat törmäyskurssille ja puolustaja joutui lähteä kotikaupunkinsa joukkueesta.