Ykkösen nousukarsinnassa pettymään joutunut KTP on vahvistanut hyökkäyspäätään 25-vuotiaalla Aleksi Pahkasalolla. Pahkasalo on kotkalaisille hyvin tuttu pelaaja, sillä hän teki viime kaudella juuri KTP:n verkkoon kolme maalia kahdessa ottelussa.

Pahkasalo pelasi viime kaudella Legirus Interissä ja voitti 16 maalillaan Kakkosen A-lohkon maalikuninkuuden. Pahoihin talousvaikeuksiin ajautunut Legirus oli ainoa joukkue, joka onnistui varsinaisen sarjakauden aikana KTP:n voittamaan, ja se teki tempun peräti kahdesti.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Pahkasalo on KTP:n ensi kauden joukkueen ensimmäinen uusi hankinta. Hyviä näyttöjä antanut pelaaja sai tarjouksia Kakkosta ylempääkin, mutta KTP tuntui juuri nyt oikealta askeleelta.

 

– Ylöspäin ei aina ole parempi. Jos pääsen KTP:n kaltaisessa seurassa isoon rooliin, se on varmasti parempi kuin jokin pienempi rooli jossain ylemmän tason seurassa, Pahkasalo sanoi Kymen Sanomien jutussa.

– Sitäpaitsi uskon, että KTP on liigaseura, joka tällä hetkellä vain sattuu pelaamaan Kakkosessa.

Pahkasalo vietti valtaosan nuoruudestaan ulkomailla, eikä pelannut Suomessa juurikaan junioripelejä. Unkarissa asuessaan hän pelasi viiden vuoden ajan Budapestin suurseuran Ujpestin junioreissa. KTP:n vihreä-valkoinen peliasu pistääkin miettimään.

– Sikäli tämä KTP-siirto on vähän hankala, että vihreä ja valkoinen ovat Ujpestin pahimman kilpailijan Ferencvarosin värit. Tässä voi olla unkarilaisille kavereille selittämistä, Pahkasalo jatkoi.