Huhumylly kiihtyy – Joel Pohjanpalo yhdistetty taas uuteen bundesliigaseuraan

© Kuva: Juha Tamminen

Joel Pohjanpalosta on tulossa kuuma nimi tammikuun siirtoikkunaa ajatellen. 23-vuotias Huuhkajien kärkimies ilmoitti viikonvaihteessa julkisesti olevansa tyytymätön saamaansa peliaikaan Bayer Leverkusenissa.

Jo tiistaina kerroimme siitä, kuinka paikallislehti Kölner Stadt-Anzeiger ilmoitti Bundesliigan peränpitäjän 1. FC Kölnin olevan suomalaisesta kiinnostunut. Vielä saman päivän aikana Leverkusenin valmentaja Heiko Herrlich kertoi kuitenkin, että hän ei ole halukas Pohjanpalosta luopumaan.

Tänään vuorossa on seuraava saksalaissivusto ja seuraava bundesliigahuhu. Hannoverin alueen urheiluun keskittyvän Neue Pressen Sportbuzzer-sivusto kertoo, että Hannover 96 on laatimassa suunnitelmia Pohjanpalon hankkimiseksi tammikuussa.

Hannoverilla on sivuston mukaan mukavasti hyökkääjiä, mutta seuran ennätyshankinta Jonathas on pohjevamman takia kevätkauden alussa sairastuvalla. Ryhmästä löytyvät myös itävaltalainen Martin Harnik (5 liigamaalia tällä kaudella) ja Niclas Füllkrug (3 maalia). Usein loukkaantuneiden kirjoissa olevan Charlison Benschopin sopimus päättyy kesällä.

– Tällä hetkellä markkinoilla on vielä rauhallista, sillä edessä on yhä europelejä ja kahden pelin viikkoja. Siirtoikkunasta tulee todella intensiivinen ja lyhyt, Horst Heldt Hannover-organisaatiosta kommentoi.

Hannover on tällä hetkellä Bundesliigassa sijalla 10.