Arsenalissa kuohuu. ”Tykkimiehet” putosi FA Cupista viime sunnuntaina hävittyään Nottingham Forestille nolosti maalein 4-2. Täydet minuutit pelanneen Alex Iwobin juhliminen ennen tärkeää ottelua on noussut brittimedioissa kuumaksi perunaksi.

Lue tarkemmin Iwobin juhlimisesta ja katso kuvat tästä linkistä.

Iwobi, 21, vietti perjantain ja lauantain välisen yön juhlissa, jossa biletettiin erinäisten päihteiden avulla aamuun asti. FA Cupin ottelu pelattiin sunnuntaina. Arsenalin manageri Arsène Wenger halusi tehdä selväksi, ettei Iwobi ollut tehnyt mitään laitonta juhlissa.

– Meidän pitää olla varovaisia sen kanssa, mitä nyt on noussut esille. Kun lukee lehdistä, mitä on tapahtunut, se on kuin hän olisi käyttänyt huumeita. Hän ei todellakaan ole sekaantunut sellaiseen, Wenger sanoi BBC:n mukaan.

Wengerin mukaan Iwobin juhliminen ei silti ollut missään nimessä hyväksyttävää tärkeän ottelun alla.

– Hän on ollut syntymäpäiväjuhlilla ja kuinka pitkään hän oli siellä? Se on tärkeää. Kun tiedämme sen, päätämme mitä teemme, Wenger totesi.

– Joskus vaikka valmistautuisit sataprosenttisesti otteluun, se ei takaa, että olet aina parhaimmillasi. Mutta sitä (valmistautumista) vaaditaan huipputasolla pelaavalta ammattilaiselta, Wenger jatkoi.