Bundesliigan kakkosena talvitaukoa viettävä Schalke on vahvistamassa rivejään todellisella täsmävahvistuksella. Juventuksen vasen laitalinkki Marko Pjaca on siirtymässä Gelsenkircheniin kevätkauden pituiselle lainalle. Lainaan ei sisällytetä osto-optiota.

– Kaikesta on suullisesti sovittu, sanoi Schalken manageri Christian Heidel toimittajille Schalken harjoitusleirillä Benidormissa.

22-vuotiasta kroaattia odotetaan torstaina Schalken lääkärintarkastukseen. Pjaca on toipunut äskettäin pahasta polvivammasta, joka piti hänet sivussa maaliskuusta marraskuuhun. Juventuksen edustusjoukkueessa hän ei ole tällä kaudella vielä pelannut.

Kroatian vuoden 2016 EM-joukkueeseenkin kuuluneella Pjacalla on Juventuksen kanssa vuoteen 2021 voimassa oleva sopimus. Juventus maksoi miehestä kesällä 2016 Dinamo Zagrebille 23 miljoonaa euroa.

Huhut ovat vieneet ukrainalaista Yevhen Konoplyankaa Schalkesta Shakhtar Donetskiin, mutta nämä puheet Schalken urheilujohtaja Axel Schuster kiisti keskiviikkona jyrkästi. Konoplyankasta ei aiota luopua.

FC Schalke 04

@s04
#Heidel: Gehen nach jetzigem Stand davon aus, dass Marko #Pjaca morgen zu uns kommen wird. Mündlich ist alles geklärt, morgen steht der Medizincheck an. #S04