Huuhkajissa vakuuttavasti MM-karsintojen loppupuolella esiintynyt Pyry Soiri ei saanut lopulta sopimusta tanskalaiseen Silkeborg IF:n riveihin. Nyt tanskalaisseura testaa 21-vuotiasta Anselmi Nurmelaa.

– Hän on mielenkiintoinen ja nuori alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja. Hän on laitapuolustaja, josta olemme saaneet vinkkejä. Ja nyt haluamme katsoa häntä tarkemmin, SIF:n päävalmentaja Peter Sørensen kertoi seuran nettisivuilla.

Sørensenin mukaan suomalaiset pelaajamarkkinat kiinnostavat Silkeborgia.

– Olemme yleisesti ottaen uteliaita suomalaisesta markkinoista, mikä oli myös yksi syy, että Pyry tuli Espanjaan (testattavaksi), valmentaja sanoi.

Soiri jatkaa uraansa Šah’tsjor Salihorskissa, jossa hän pelasi viime kaudella. Nurmela on tällä hetkellä vapaana agenttina. Hän pelasi viime kaudella RoPS:n riveissä. Anselmi Nurmela on Suomen A-maajoukkueesta tunnetun Mika Nurmelan poika.