BBC: FIFA uhkaa sulkea Kreikan kansainvälisten pelien ulkopuolelle – reaktio aseella varustautuneeseen seurapomoon

Sunnuntaina Kreikan pääsarjassa nähty varsin erikoinen ja hälyttävä episodi saattaa johtaa Kreikan maajoukkueen hyllyttämiseen kansainvälisistä peleistä, kertoo BBC.

Sunnuntaina PAOK kohtasi AEK:n Kreikan pääsarjan huippuottelussa. Kesken ottelun PAOK:n puheenjohtaja ja omistaja Ivan Savvidis marssi kentälle turvamiehiensä saattelemana kohtaamaan tuomarin. Poikkeuksellisen tilanteesta seki Savvidisin käsiase, jota hän kantoi lanteellaan kotelossa.

Eilen BBC:n toimittaja Richard Conway twiittasi, että FIFA uhkaa sulkea Kreikan maajoukkueen ulos kansainvälisistä otteluista, ellei maan palloliitto tee kaikkensa poistaakseen kaiken mahdollisen väkivaltaisen käytöksen pelikentiltä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
InstagramissaFacebookissa, Twitterissä
ja lisää Snapchatissa suomifutis