Elisa ottaa alkaneella jalkaapllokaudella entistä suurempaa roolia kotimaisen huippujalkapalloilun näkyvyydestä. Miesten Ykkösen ohella Elisa Viihde Sport näyttää suorina lähetyksinä myös Naisten Liigan otteluita. Palloliitto tiedotti keskiviikkona kotisivuillaan tehneensä Elisan kanssa kauden 2018 kattavan sopimuksen.

‒ Elisa Viihde Sportin asiakkaat katsovat monipuolisesti urheilua, ja kotimainen jalkapallo on yksi Elisa Viihteen painopisteistä. Sen takia on hienoa saada kanavillemme Naisten Liigaa, jonka näyttäminen on uusi avaus yhteistyössämme Palloliiton kanssa, Mika Lepistö Elisalta kommentoi.

– Meille on tärkeää kehittää jalkapalloa yhdessä seurojen ja Palloliiton kanssa. Uskomme, että näkyvyys Elisa Viihteen kanavilla auttaa kasvattamaan jalkapallon suosiota myös naisten ja tyttöjen keskuudessa.

Elisa Viihde Sport näyttää suorana lähetyksenä yhden Naisten Liigan ottelun viikossa. Ensimmäinen suora ottelulähetys nähtiin jo avauskierroksella, kun Elisa välitti ottelun Honka-HJK. Pääsiäislauantaina 31.3. klo 16 puolestaan näytetään ottelu TPS-PK-35 Vantaa.

Muut suorat lähetykset vahvistuvat myöhemmin.