PS Kemi tiedottaa kotisivuillaan solmineensa yksivuotisen sopimuksen 24-vuotiaan Kevin Mombilon kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Mombilo on kokenut pääsarjapelaaja, sillä hän on pelannut Veikkausliigassa jo 68 ottelua.

PS Kemistä tulee Mombilon uran neljäs veikkausliigaseura. Hän edusti Honkaa kaudet 2012-2014, PK-35:ttä kaudella 2015 ja viime kaudella Inter Turkua. Lisäksi Mombilo on pelannut Klubi 04:n riveissä Ykköstä sekä Jazzissa Kakkosta. Kausi 2017 Interissä jäi loukkaantumisten takia vaisuksi, sillä Mombilo pääsi pelaamaan vain seitsemässä ottelussa.

Kongon Demokraattisessa Tasavalla syntyneen Mombilon kasvattajaseura on FC KontU. Hän on pelannut Suomen maajoukkueessa useita poikamaaotteluita.

Mombilon suureksi vahvuudeksi voidaan lukea miehen monipuolisuus. Mombilo on tottunut viilettämään kentän oikealla laidalla kaikilla paikoilla hyökkäyksestä puolustukseen, ja onpa häntä joskus peluutettu myös vasempana laitapakkina. Kemissä paikka löytynee hyökkäyspäästä.

– Kevin Mombilo on hyvä yksi vastaan yksi -pelaaja, joka tietää mitä on pelata Veikkausliigassa. Hän pystyy pelaamaan usealla paikalla laidassa, mutta meillä hänelle on ensisijaisesti suunniteltu hyökkäävää roolia, PS Kemin luotsi Jari Åhman toteaa seuran tiedotteessa.