AS Roman keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan oli siirtohuhujen kohteena viime tammikuussa. Alla oli kohu Nainggolanin käyttäytymisestä sosiaalisessa mediassa.

Nainggolan päivitti Instagramiin kyseenalaisen videon, jossa mies joi alkoholia ja poltti tupakkaa. Sen jälkeen huhut lähtivät liikkeelle, että Nainggolan olisi lähdössä Romasta.

– Tein virheen ja samantien otin puhelimen ja pyysin anteeksi, koska annoin huonon esimerkin. Minulla on kaksi tytärtä ja yritän aina opettaa heille, miten käyttäytyä hyvin. Seura antoi minulle sakot ja hyväksyin sen, Nainggolan kertoi Il Tempolle.

Nainggolan ei kuitenkaan koe pakottavaa tarvetta muuttaa elämäntyyliään. Nainggolan on kertonut avoimesti esimerkiksi polttavansa tupakkaa.

– En aio muuttaa mitään. Olen aina sanonut, etten halua pelata enää 40-vuotiaana yksinkertaisesti siksi, että rakastan nauttia elämästäni.

– Rakastan totta kai jalkapalloa, mutta se on minun harrastukseni ja tärkeintä on rakastaa elämää. En pelaa isossa seurassa vain sen takia, että pysyisin sisällä koko päivän, Nainggolan totesi.

Siirtohuhut olivat viemässä Nainggolania tammikuussa pois Romasta, mutta miehen itsensä mukaan mitään konkreettista ei noussut esille.

– Interin päävalmentaja Luciano Spallettilta tuli tarjous, mutta ei mitään konkreettista. Pientä kiinnostusta oli myös Kiinasta, mutta ei mitään vakavaa, Nainggolan paljasti.

Roma on menettänyt jo käytännössä mahdollisuutensa Serie A:n mestaruuteen. Nainggolan toivoo, että Juventus juhlisi mestaruutta tänäkin vuonna.

– Minulla ei ole mitään Napolia vastaan, mutta koska olemme viitenä viime vuotena jääneet Juven taakse, olisi vaikea katsoa sivusta kun joku muu seura voittaisi kuin Juve. En myöskään haluaisi kohdata (Dries) Mertensiä, jos hän voittaisi mestaruuden, Nainggolan sanoi viitaten siihen, että Mertens ja Nainggolan ovat joukkuetovereita Belgian maajoukkueesta.