Bayern München-Sevilla
Keskiviikkona 11.4 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigan huippujännittävät puolivälierät jatkuvat, kun Bayern ja Sevilla pelaavat toisen ja ratkaisevan osa-ottelun.

Kotijoukkue Bayern Munchen on ollut etenkin kotokentällään murskaava viime kaudet. Sevilla antaa kuitenkin tiukan vastuksen ja Munchenin voitto enintään kahdella maalilla antaa huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Bayern Munchen voittaa enintään kahdella maalilla – kerroin 2.15

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Munchen pääsee kotiotteluun selvästi kuskin paikalta, kun se voitti avausosan vieraissa 2-1. Sevilla antoi kotonaan tiukan vastuksen, mutta Bayern jyräsi rutiinillaan voittoon. Viimeiseen kolmeen otteluun joukkue on viimeistellyt 12 osumaa ja päästänyt vain kaksi. Tässä on joukkue joka osaa pelata johtoasemassa ja hyökätä fiksusti, Bayern on todella lähellä jatkopaikkaa.

Sevillan kausi on ollut menestys jo tähän asti. La Ligassa joukkue taistelee edelleen upeasti europaikoista ja Mestarien liigassa joukkue on selviytynyt kahdeksan parhaan joukkoon. Viime aikojen vire on kääntynyt kuitenkin laskuun, kun joukkue on voittanut vain kerran edellisestä viidestä ottelusta. Vierasottelusta on vaikea nähdä joukkueen kaivavan voittoa kivikovaa kotijoukkuetta vastaan.

 

Arvio

 

Rutinoitunut Munchen pitää peliä kontrollissaan ja hallitsee pelin virtausta, se pystyy puolustamaan tiukasti ja iskemään rajusti vastaan. 0-0 – lopputuloksen pelaaminen on aina vaarallista, joten joukkue pyrkii kyllä voittamaan pelin ja pitämään kaiken omissa käsissään.

Keskiviikkona nähdään tiukka ottelu, jonka astetta kovempi kotijoukkue vie nimiinsä pienilä marginaaleilla.