Video: Luminen kevät yllätti myös Ruotsissa – katsomossa laskettiin mäkeä: ”Onko tämä jalkapalloareena vai?”

© Kuva: Getty Images

Ruotsissa potkaistiin Allsvenskan käyntiin tänä viikonloppuna. Myös rakkaassa länsinaapurissa luminen kevät on herättänyt hankaluuksia seuroille.

GIF Sundsvall avasi kauden kotonaan Örebrota vastaan maalittomalla tasapelillä. Kentällä sentään olosuhteet olivat kohtalaiset, mutta katsomossa lumi esitteli pääosaa.

Katsojat joutuivat raivaamaan tiensä keskelle hankia. Tämä ei kuitenkaan menoa haitannut, sillä esimerkiksi kaksi herrasmiestä löysivät näppärästi tien vapaille paikoille lumihankien keskelle. Katso kuvat alta, jos et näe, voit katsoa ne täältä. (Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Nuorimmat jalkapallon seuraajat eivät välittäneet, vaikka maaleja ei ottelussa nähtykään. He nimittäin löysivät lumisesta katsomosta täydellisen mäenlaskupaikan, kas näin. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu videon jälkeen.)

– Onko tämä jalkapalloareena vai mäenlaskupaikka, kyseli Lars Lindberg Ruotsin C Moren lähetyksessä.

Upeaa futiskulttuuria nähtiin Tukholmassa, jossa Hammarbyn kotiottelua seurasi lauantaina yli 30 000 katsojaa Tele2-arenalla. Saman kokoluokan lukema kirjautettiin myös sunnuntaina, kun AIK pelasi Friends Arenalla.

Myös suomalaisia nähtiin avauskierroksella tositoimissa. IFK Norrköpingin Simon Skrabb sekä Daniel Sjölund pääsivät molemmat vaihdosta kentälle, kun IFK voitti Brommapojkarnan lukemin 2-1. Juhani Ojala sekä Kari Arkivuo pelasivat täydet minuutit, kun Häcken kaatoi Kalmarin maalein 1-0. Albin Granlund on polvivamman takia poissa Örebron kokoonpanosta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.