Zlatanhan se, totta kai – voiko röyhkeämpää mainosta enää tehdäkään?

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic pelaa ensimmäistä kertaa urallaan Euroopan ulkopuolella eikä häntä näillä näkymin nähdä tulevan kesän MM-kisoissakaan (uutinen). Silti ruotsalaishyökkääjä on otsikoissa harva se päivä.

Osittain Zlatanista kirjoittelu johtuu miehen pelillisistä ansioista. Onhan legendalla takanaan suurenmoinen pelaajaura ja aloittihan hän MLS-uransakin komeasti kahden maalin ottelulla (uutinen).

Osasyy – ja suuri sellainen – on kuitenkin myös siinä, että Zlatan nauttii julkisuudesta täysin palkein. Miehen jatkuva flirttailu median kanssa MM-edustuksen suhteen pitää kolossin tauotta uutisissa, ja tuorein Instagramissa julkistettu mainos se vasta suora osoitus Zlatanin huomionkipeydestä onkin. Eikä varmaan rahantuloakaan voi estää.

Lue toimittajamme näkökulma Zlatanin toiminnasta tästä.

Zlatanin Samsungin kanssa tekemässä mainoksessa mies chillailee uima-altaan reunalla, kunnes puhelin soi. Kellorannekkeen näytöllä lukee teksti ”Janne”, jolla mitä ilmeisemmin viitataan Ruotsin maajoukkueen päävalmentajaan Jan Anderssoniin. Zlatania ei kuitenkaan hotsita puheluun vastata, vaan mies pulahtaa kyllästyneenä mieluummin takaisin veteen.

Chillaxing with Samsung Gear S3

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Kaikkia ei Zlatanin jopa röyhkeä käytös kuitenkaan naurata. Näin maajoukkueen kapteeni Andreas Granqvist vastasi Aftonbladetille, joka kyseli miehen mielipidettä Zlatanin kissa ja hiiri -leikistä:

– Zlatanin pitäisi soittaa Jannelle tai sanoa medialle, mitä hän todella haluaa, 33-vuotias Granqvist toteaa.

– Zlatan on todella taitava bisnesasioissa. Siitä tässä vain on kyse. Siitä, haluaako hän pelata MM-kisoissa vai ei, minulla ei ole aavistustakaan.

– Sanon aivan samoin kuin Jannekin: niin kauan kuin Zlatan ei itse pyörrä maajoukkueesta vetäytymispäätöstään, on kyseessä pelkkä spekulaatio.

– Minä maajoukkuekapteenina en voi istua juttelemassa Pontus Wernbloomista, Andreas Isakssonista tai Zlatanista MM-kisoissa. Se on epäkunnioittavaa niitä pelaajia kohtaan, jotka hoitivat meidät kisoihin, Granqvist lisää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.