Belgia myllyttää Costa Rican kotonaan – rahat tuplasti takaisin ilman riskiä!

Belgia-Costa Rica
Maanantaina 11.6 klo 21.45
Ystävyysottelu

Belgia ja Costa Rica kohtaavat viimeisessä ottelussa ennen MM-kisoja. Belgia on löytänyt loistavan vireen ennen kisoja, Costa Rican kone yskähtelee. 

Belgian puolustus vedenpitävä

Belgian valmistautuminen alkaviin MM-kisoihin on sujunut loistavasti. Joukkueen kuusi edellistä peliä on sujunut tappioitta, joista peräti neljä on voitettuja otteluita ja kaksi on päättynyt tasan. Puolustuspeli Belgialla on on ollut absoluuttisen hyvää, joukkue on päästänyt viimeksi maalin vuoden 2017 puolella!

Viimeisimmässä pelissä joukkue kaatoi Egyptin tyylipuhtaasti 3-0, maaliteossa onnistuivat isoon roolin kaavaillut Romelu Lukaku, Eden Hazard sekä Marouane Fellaini. Belgia saattaa hyvinkin olla MM-kisojen musta hevonen!

Costa Rica oli edellisten MM-kisojen suurin yllättäjä etenemällä aina puolivälieriin asti. Nyt joukkue ei ole aivan samanlaisessa iskussa, kuudesta edellisestä ottelusta voittoja on vain kaksi ja tappioita neljä. Etenkin vieraskentällä joukkue on ollut vaikeuksissa, joukkue on tehnyt yhden maalin neljässä viimeisessä vierasottelussa ja hävinnyt näistä kolme.

Keylor Navas on joukkueen suurin tähti, Real Madridissa pelaava maalivahti pystyy huippupäivänä nollaamaan joukkueen kuin joukkueen myös maajoukkuepeleissä selvästi parempaa joukkuetta vastaan. Muuten joukkue häviää isommille maille kokoonpanossa, joka tullee näkymään myös kisojen tuloksissa.

Belgia ja Costa Rica eivät ole koskaan aikaisemmin kohdanneet. Belgia on kotonaan suursuosikki voittamaan ottelun ja tiiviisti puolustava joukkue jättää Costa Rican jälleen tylysti maaleitta vieraissa.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Belgia tekee maalin molemmilla puoliajoilla – kerroin 1.96

Jos Belgia tekee maalin molemmilla puoliajoilla, saat 25€ panoksella 49€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Belgia ei tee maalia molemmilla puoliajoilla, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.