Ruotsalaispelaaja jätti menemättä heti doping-testiin – FIFA saattaa rankaista: ”Hän oli joku kaikkitietävä tärkeilijä”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin 31-vuotias hyökkääjä Marcus Berg voi saada Fifalta rangaistuksen, koska hän ei mennyt Saksa-ottelun jälkeen suoraan doping-testeihin. Berg antoi ensin haastattelun, mikä ei miellyttänyt doping-tarkkailijaa.

Bergin olisi sääntöjen mukaan täytynyt mennä suoraan testeihin Saksa-tappion jälkeen. Ruotsin maajoukkue on kertonut tapahtuneesta oman versionsa Fifalle.

– Hän (doping-tarkkailija) kertoi oman versionsa ja me kerroimme oman versiomme. Olen tehnyt tämän tuhansia kertoja ja luulin, että tein oikein, mutta hän (tarkkailija) meni tarkasti sääntöjen mukaan, joten hän oli oikeassa, Ruotsin maajoukkueen johtaja Lasse Richt sanoi Fotbollskanalenille.

Bergin mukaan kyseessä oli väärinkäsitys.

– Siellä oli joku kaikkitietävä tärkeilijä. Koko juttu käynnistyi väärinkäsityksestä. Sitä en tiedä, mihin tämä johtaa, mutta se oli naurettava juttu ja näemme myöhemmin mitä tapahtuu, Berg sanoi TV4:lle.

Ruotsi kohtaa lohkon viimeisessä ottelussaan Meksikon keskiviikkona. Fotbollskanalenin mukaan doping-viranomaisten laiminlyönti voi pahimmillaan johtaa 24 kuukauden kilpailukieltoon.

Lähde: Aftonbladet


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.