KuPS kohtaa kivikovan vastustajan eurokarsinnoissa: ”Olen mehuissani”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS kohtaa tänään torstaina klo 19 Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen avauspelissä FC Kööpenhaminan. Kuopiolaisten toppari Lum Rexhepi odottaa ottelua haltioissaan.

– Eurotäpinä on päällä. Vastaan asettuu huippulaadukas jengi. Heillä on tosi hyviä pelaajia joka pelipaikalle. He saivat täksi kaudeksi uusia pelaajia, ja klippien perusteella he ovat todellakin vahvistuksia. Meille tulee illalla varmasti täysi työ saada hyvä tulos, Rexhepi sanoo SuomiFutis-sivustolle.

KuPS on videopalavereissa scoutannut, minkälaisia yksilöitä isokokoinen toppari saa vastaansa.

– Molemmat kärjet ovat todella laadukkaita. Kenan Kodro on pitkä, mutta taitava ja hän liikkuu tosi fiksusti. Hänen kanssaan pitää olla varovainen. Dame N’Doyella on puolestaan kokemusta Valioliigasta, joten saamme olla tarkkana. Olemme katselleet klippejä, miten he pelaavat.

Joukkueen valmistautuminen otteluun on sujunut hyvin.

– Se on hyvä, että olemme saaneet levätä yli viikon peleistä. Kroppa on nyt huollettu.

Rexhepin mukaan suurempaa jännitystä ei ole ilmassa.

– Meillä on niin hyvä treeniviikko alla, että olemme valmiita. Joukkueessa on tosi hyvä fiilis.

KuPS olisi voinut paremmalla arpaonnella saada vastaansa paljon Kööpenhaminaa helpomman vastustajan. 25-vuotiasta Rexhepiä tämä ei haittaa.

– Ennemminkin olen mehuissani. Se on hienoa, jos tämmöisessä pelissä onnistuu. Kööpenhamina on todella menestynyt seura ja se on melkein joka vuosi Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. En koe mitään painetta ottelusta tämän takia. Ei tässä kohtaa kannata poiketa rutiineistaan.

KuPS kohtaa FC Kööpenhaminan torstaina 12.7. kello 19 alkaen. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Viaplayssa ja Viasat Jalkapallo -kanavalla.

Voita 4 hengen matka Mestarien liigan puolivälierään: näin pääset mukaan.