Veikkausliigassa pelataan lauantaina kärkikamppailu, kun HJK isännöi RoPS:a Helsingissä. HJK:n avauskokoonpanossa on useampi muutos edelliseen Mestarien liigan karsintaotteluun BATE:a vastaan.

Muun muassa Moshtagh Yaghoubi sekä Mikko Sumusalo seuraavat kärkikamppailun katsomon puolelta. Myös viisi maalia tällä kaudella tehnyt Filip Valenčič on katsomon puolella, kuten kolmessa aiemmassakin ottelussa.

HJK:n avauksessa nähdään sen sijaan tuoreet hankinnat, kun hyökkääjä Macauley Chrisantus sekä keskikenttäpelaaja Jordan Domínguez Rajo saavat debyyttinsä Veikkausliigassa. Chrisantus pelasi jo kuusi minuuttia BATE:a vastaan vieraissa, mutta kotimaan kentillä ei ole vielä peliaikaa tullut.

Christantus on luonnollisesti puhtaana hyökkääjänä, kun taas Jordan pelaa Anthony Annanin vierellä keskikentällä. Katso HJK:n kokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK vs ROPS klo 17.00

HJK XI:
88 Rudakov
15 Jalasto
17 Alho
22 Annan
25 Vesiaho
31 Jordan
32 Obilor
36 Vertainen
38 Banza
39 Chrisantus
57 Kouassivi-B

HJK Subs:
12 Källman
7 Klauss
8 Rafinha
9 Riski
14 Dahlström
16 Katz
77 E. Mensah

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #HJKRoPS

RoPS lähtee parhaimmalla miehistöllä HJK:ta vastaan. Tosin Eetu Muinonen on sivussa ja vasta 18-vuotias Veka Pyyny on ensimmäistä kertaa RoPS:n avauskokoonpanossa.

RoPS:n tuore hyökkäyspään hankinta Vahid Hambo aloittaa ottelun vaihtopenkiltä.

RoPS:n avauskokoonpano:

Reguero,
Hämäläinen Juuso, Järvenpää Lassi, Väisänen Leo, Taiwo Taye,
Lingman Lucas, Moraes, Pyyny Veka, Okkonen Antti,
Gorozia Giorgi, Roiha Simo.