HJK istutti kolme tähteään katsomoon – tuoreet hankinnat avauksessa, katso kärkikamppailun kokoonpanot

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelataan lauantaina kärkikamppailu, kun HJK isännöi RoPS:a Helsingissä. HJK:n avauskokoonpanossa on useampi muutos edelliseen Mestarien liigan karsintaotteluun BATE:a vastaan.

Muun muassa Moshtagh Yaghoubi sekä Mikko Sumusalo seuraavat kärkikamppailun katsomon puolelta. Myös viisi maalia tällä kaudella tehnyt Filip Valenčič on katsomon puolella, kuten kolmessa aiemmassakin ottelussa.

HJK:n avauksessa nähdään sen sijaan tuoreet hankinnat, kun hyökkääjä Macauley Chrisantus sekä keskikenttäpelaaja Jordan Domínguez Rajo saavat debyyttinsä Veikkausliigassa. Chrisantus pelasi jo kuusi minuuttia BATE:a vastaan vieraissa, mutta kotimaan kentillä ei ole vielä peliaikaa tullut.

Christantus on luonnollisesti puhtaana hyökkääjänä, kun taas Jordan pelaa Anthony Annanin vierellä keskikentällä. Katso HJK:n kokoonpano alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä.

RoPS lähtee parhaimmalla miehistöllä HJK:ta vastaan. Tosin Eetu Muinonen on sivussa ja vasta 18-vuotias Veka Pyyny on ensimmäistä kertaa RoPS:n avauskokoonpanossa.

RoPS:n tuore hyökkäyspään hankinta Vahid Hambo aloittaa ottelun vaihtopenkiltä.

RoPS:n avauskokoonpano:

Reguero,
Hämäläinen Juuso, Järvenpää Lassi, Väisänen Leo, Taiwo Taye,
Lingman Lucas, Moraes, Pyyny Veka, Okkonen Antti,
Gorozia Giorgi, Roiha Simo.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?