IS: Cristiano Ronaldon tähdittämän Serie A:n tv-oikeudet Sanomalle

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Serie A:n suomalaisseuraajat ehtivät jo olla huolissaan, kun Suomessa sarjan tv-oikeuksia ei ollut vielä kenelläkään, vaikka sarja käynnistyy jo ensi viikolla. Ilta-Sanomat kertoo, että Sanoma-konserniin kuuluva ISTV näyttää ensi kauden ottelut Ruutu-palvelun kautta.

Sanoma hankki Suomen tv-oikeudet Serie A:han kolmen vuoden sopimuksella.

Serie A on nostanut kesän siirtoikkunan myötä osakkeitaan rutkasti. Cristiano Ronaldon siirto Juventukseen nosti jo yksinään sarjan kiinnostusta roimasti.

– Olemme erittäin iloisia saadessamme Seria A:n Ruutuun. Urheilu ja viihde ovat Ruudun kantavia voimia ja Serie A on hieno lisä jo kattavaan urheilutarjontaamme. Kyseessä on yksi maailman kiinnostavimmista jalkapalloliigoista ja viimeaikaisten pelaajasiirtojen myötä sen vetovoima tulee vain kasvamaan, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen kertoi IS:lle.

Lue IS:n juttu aiheesta tästä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!