Villareal-Girona FC
Perjantaina 31.8 klo 23.00
La Liga

Espanjan La Liga jatkuu perjantaina kolmen ottelun voimin. Vielä voitoitta olevat Villareal ja Girona kohtaavat toisensa ja pyrkivät avaamaan kauden voittotilinsä.

Molemmat joukkueet ovat avanneet kautensa nihkeästi

Villarealin kauden alku ei ole sujunut kovin positiivisissa merkeissä, sillä europaikoille povattu joukkue on kahden kierroksen jälkeen ilman voittoa, alla on kotitappio Real Sociedadia vastaan ja vierastasuri Sevillan kanssa.

Kausi on niin alussa että paniikkinappulaa ei vielä ole syytä painaa. Tälle kaudelle asetetut tavoitteet top 6-joukkueeksi on mahdollista saavuttaa, mutta Javier Callejan miehistön pitää pystyä parantamaan peliään. Yksi maali kahteen otteluun on liian vähän, joukkueen pitää monipuolistaa hyökkäyspelaamistaan.

Girona on myös ilman voittoja vielä tämän kauden La Ligassa. Joukkue aloitti maalittomalla tasapelillä Valladolidia vastaan ja hävisi toisella kieroksella Real Madridille 1-4. Viime kauden kymmenes sija on ehkä liian vaikea toistettava joukkueelle, mutta alemman keskikastin paikka pitäisi olla mahdollinen.

Muutokset viime kauteen pelaajistossa ovat vähäisiä ja Cristian Stuani kärjessä on joukkueelle kaikki kaikessa hyökkäyspelaamisen suhteen. Stuani viimeisteli viime kaudella eniten puskumaaleja koko liigassa. Gironakin varmasti parantaa peliään syksyn mittaan ja Real Madridia vastaan nähtiin jo pilkahduksia paremmasta.

Molemmat joukkueet kaipaavat voittoa kipeästi ja sen vuoksi perjantai-iltana nähdäänkin vauhdikas ja aktiivinen ottelu, jossa joukkueet hakevat osumia. Villareal on kotonaan suosikki, mutta Girona näytti Real-ottelussa että vieraissakin sen peli pysyy muodossa ja joukkue pystyy maalintekoon. Kumpainenkin joukkue onnistuu maalinteossa vähintään kerran eikä pistejakokaan olisi yllätys.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Molemmat joukkueet tekevät maalin – kerroin 2.86 (normaalisti 1.93)

Jos molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa, voitat 20€ vedolla 57,20€ voiton.