Illan Nations League -otteluiden maalinteko aloitettiin Serbiassa, kun vasta alkaneella valioliigakaudellakin jo neljästi verkkoja heilutellut Aleksandar Mitrovic siirsi isännät melkoisella räkämaalilla johtoon. Aleksandar Kolarovin 26. minuutilla ampuma veto palasi maalivahdilta kentälle, ja Fulham-hyökkääjä onnistui survomaan pallon sisään.

Avausosuman pohjustanut AS Roma -pelaaja oli mukana myös tasoituksessa, aiheuttaen Romanian rangaistuspotkun. Järkyttävässä vedossa oleva Mitrovic puolestaan vei isännät uudelleen johtoon illan toisellaan, kun pelattiin 63. minuuttia. Romania ei vieläkään pudonnut kelkasta, vaan tuli jälleen tasoihin 68. minuutilla, maalintekijänä George Tucudean.

Ruotsi otti johdon Turkista 35. minuutilla, juuri lainalle Leverkuseniin siirtyneen Isaac Kiese Thelinin osumalla. Sama mies sai myös syöttömerkinnän tililleen, kun sinikeltaiset tuplasivat johtonsa pian tauon jälkeen Viktor Claessonin maalilla. Kahden maalin karkumatka kesti kuitenkin vain kaksi minuuttia – Hakan Calhanoglu toi Turkin kavennuksellaan takaisin mukaan peliin.

Ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää alle kaksi minuuttia, kun Turkki tuli tasoihin Galatasarayn Emre Akbaban osumalla. Eikä siinä vielä kaikki; sama mies iski vierasvoittoon riittäneen maalin ajassa 90+2.

Ennakkoon eniten mielenkiintoa herättänyt illan ottelu Portugalin ja Italian välillä eteni pitkään maaleitta. Paria minuuttia tauon jälkeen isännät ottivat melko ansaitusti komennon, André Silvan osumalla.

Hyvin sekavaa peliä esittänyt Italia oli paikoin vahvastikin isäntien jyrän alla, muttei Portugalikaan onnistunut lisämaalien teossa.

Portugali-Italia
1-0 André Silva 48′

Skotlanti-Albania
1-0 Berat Djimsiti (oma maali) 47′
2-0 Steven Naismith 68′

Andorra-Kazakstan
0-1 Yuri Logvinenko 68′
1-1 Jordi Alaez 84′

Ruotsi-Turkki
1-0 Isaac Kiese Thelin 35′
2-0 Viktor Claesson 49′
2-1 Hakan Calhanoglu 51′
2-2 Emre Akbaba 88′
2-3 Akbaba 90+2

Kosovo-Färsaaret
1-0 Arber Zeneli 50′
2-0 Atdhe Nuhiu 55′

Malta-Azerbaidzhan
1-0 Andrei Agius 10′ (rp)
1-1 Tamkin Khalilzade 26′

Montenegro-Liettua
1-0 Stefan Savic 34′ (rp)
2-0 Marko Jankovic 36′

Serbia-Romania
1-0 Aleksandar Mitrovic 26′
1-1 Nicolae Stanciu 48′ (rp)
2-1 Mitrovic 63′
2-2 George Tucudean 68′