Kolumbian maajoukkuelegenda ei usko James Rodriguezin palaavan Real Madridiin – ”Päästivät upean pelaajan menemään”

© Kuva: Getty Images
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Kolumbialaistaituri James Rodríguez pelaa parhaillaan toista lainakauttaan Bayern Münchenin riveissä ja tällä hetkellä on täysin auki, missä hän tulee pelaamaan ensi kaudella.

Real Madrid omistaa Jamesin yhä, mutta bundesliigaseuralla on käytettävissään osto-optio häneen. Huhujen mukaan kiinnostuneita on muitakin, sillä esimerkiksi Juventus on yhdistetty Jamesiin viime päivinä.

Historian eniten maaotteluita Kolumbian paidassa pelannut Carlos Valderrama kertoo, että hän ei usko maanmiehensä ainakaan palaavan Santiago Bernabéulle kuluvan kauden jälkeen.

– James näyttää hyvältä ja onnelliselta Bayern Münchenissä. Hän ei tähän mennessä ole palannut Real Madridiin, joten en usko hänen palaavan sinne enää koskaan, Valderrama kertoi ESPN:lle.

– Mitä James teki ensimmäisenä vuotenaan Carlo Ancelottin kanssa, se oli huikeaa. Kukaan ei odottanut, että hän tulisi tekemään Real Madridiin saapuessaan niitä asioita, mitä hän silloin teki.

– Myöhemmät tapahtumat olivat outoja. En ymmärtänyt sitä, eikä myös kukaan muu Kolumbiassa.

– Real Madrid on varmasti tajunnut, että he olivat väärässä ja päästivät upean pelaajan menemään. Pelaajan, joka ei ole osoittanut tasoaan pelkästään Madridissa vaan myös MM-kisoissa.

Tällä kaudella James on pelannut Bayern Münchenin paidassa kaikki kilpailut mukaan lukien kahdeksassa ottelussa. Näissä hänelle on kertynyt kaksi osumaa ja saman verran maaliin johtaneita syöttöjä.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!