Chelsea-Manchester United
Lauantaina 20.10 klo 14.30
Valioliiga

Valioliiga palaa maajoukkuetauolta huippuottelun kera, kun yhteen ottavat Chelsea ja Manchester United.

Sekasortoinen ManU

Chelsea on pelannut odotuksia paremman alkukauden. Sarrin komentoon siirtyneen joukkueen odotettiin hakevan suuntaa ainakin tämän kauden ajan, mutta joukkue on osoittanut taistelevansa menestyksestä jo tällä kaudella. Eden Hazard on osoittanut alkukaudella oman erinomaisuutensa, Hazard on joukkueelle kaikki kaikessa hyökkäyssuuntaan.

Sarrin Chelsea pelaa näyttävämpää ja nopeampaa peliä kuin Conten Chelsea, ja tilastot tukevat tätä väitettä. Joukkue on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja (18) ja päästänyt niitä toiseksi vähiten (5) heti Liverpoolin ja ManCityn jälkeen. Liverpool, ManCity ja Chelsea ovat kaikki tasapistein Valioliigan kärjessä kahdeksan kierroksen jälkeen.

Manchester Unitedin alkuakusi on ollut vaikea. Jose Mourinhon miehistön otteet ovat ailahdelleet rajusti, ja sen vuoksi ManU löytyykin sijalta kahdeksan. Vaikka joukkueella on maalillaan yksi maailman parhaista maalivahdeista David de Gea, on joukkueen puolustuspeli ollut välillä katastrofaalista seurattavaa.

Ennen maajoukkutauko tullut 3-2-voitto Newcastlesta antoi Jose Mourinholle vain hieman lisää hengitysaikaa. Joukkue on ollut oudon haluton ja mauton kentällä, ja tulosten ja peli-ilmeen on muututtava tai muutoksia on luvassa. Joukkueen kokoonpano kannattaa tarkistaa ennen ottelua, koirankoppiin joutunut Paul Pogba on ollut todella haluton kentällä.

Chelsea lähtee kotiotteluun suurena suosikkina. Joukkue on agressiivinen ja lähtee nopeasti hyökkäämään kohti vastustajan maalia. Jos Manu ei pelaa parhaalla mahdollisella tavalla, luvassa voi olla jopa ruma selkäsauna. Pelaako United enää edes valmentajalleen?

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Chelsea voittaa päästämättä maaliakaan – kerroin 5.50 (normaalisti 3.25)

Jos Chelsea voittaa nollapelillä, voitat 20€ vedolla 110€ voiton.