Paris Saint-Germain ja Liverpool kamppailevat parhaillaan Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Parc des Princes’llä tärkeistä pisteistä.

PSG aloitti ottelun vahvasti ja johti ottelua 37 minuutin jälkeen Juan Bernatin ja Neymarin osumilla.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
PSG:n laitapakki Juan Bernat laittaa pallon verkkoon ohi Liverpoolin veskarin Alissonin. Isännät 1-0-johtoon Pariisissa. #UCLfi

PSG vahvassa vedossa Pariisissa: Kylian Mbappe rakentaa, ja Neymar sijoittaa pallon maaliin. PSG – Liverpool tilanteessa 0–2. #UCLfi

Liverpool tuli kuitenkin maalin päähän vielä ennen taukovihellystä. Ángel Di María liukui Sadio Manélta jalat alta rangaistusalueella. Erotuomari näytti ensin tilanteesta kulmapotkua, mutta korjasi pian tuomionsa pilkuksi. Pallon taakse asteli James Milner, joka sijoitti pelivälineen varmasti sisään ohi PSG-vahti Gianluigi Buffonin. Milnerin maali oli Liverpoolin ensimmäinen vieraskentällä tehty osuma tämän kauden Mestarien liigassa.

Liverpool tulee mukaan peliin! James Milner laittaa rankkarin vuorenvarmasti ohi PSG:n Gianluigi Buffonin! PSG – Liverpool tauolle tilanteessa 2–1. #UCLfi

Ottelu on siis tauolla 2-1 PSG:n hyväksi. C-lohkon toisessa ottelussa Napoli johtaa Belgradin Punaista tähteä vastaan 2-0. Jos sekä Napoli että PSG pitävät johtoasemistaan kiinni, säilyttää Napoli paikkansa lohkon kärjessä ja PSG nousee Liverpoolin ohi toiseksi. Jos Liverpool nousee vielä voittoon ja Napoli voittaa Belgradin Punaisen tähden, ei PSG:llä ole enää mahdollisuutta päästä Mestarien liigassa jatkoon.