Veikkausliigan nousijajoukkue pestasi hyökkääjän RoPS:sta

© Kuva: Juha Tamminen
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Veikkausliigaan noussut Kokkolan Pallo-Veikot ja hyökkääjä Simo Roiha ovat solmineet sopimuksen kaudesta 2019. Roiha, 27, siirtyy Kokkolaan Rovaniemen Palloseurasta.

Hän on pelannut 97 ottelua Veikkausliigassa ja viimeistellyt niissä 19 maalia. Lähes koko uransa RoPS:aa edustanut Roiha on paukutellut yhteensä 30 osumaa rovaniemeläisille.

Rovaniemen kasvatti on tyytyväinen uuteen haasteeseen uralla.

– Olen tyytyväinen sopimukseen ja siihen, että minun ensi kauden joukkue on jo tässä vaiheessa kautta selvillä, Roiha kertoo KPV:n sivuilla.

– Olen monipuolinen hyökkääjä, jonka vahvuuksia on prässipeli ja maalinteko, Roiha avaa ominaisuuksiaan pelaajana.

KPV:n valmennukselle Roiha tuo monikäyttöisen vaihtoehdon kaikkia hyökkäyspään rooleja ajatellen.

– Simo tuo röyhkeyttä ja jätkämäisyyttä, jota me kaivataan. Hän on todistanut pystyvänsä maalaamaan liigassa ja on ollut tärkeä osa mitalijoukkuetta kahtena vuonna peräkkäin, KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen kommentoi.

– On todella hienoa, että Simo valitsi KPV:n. Hän teki hienoa työtä RoPS:ssa ja uskomme, että pystyy edelleen parantamaan vihreässä paidassa ja auttamaan joukkuetta liigassa. Hän on viimeisen päälle joukkuepelaaja, Korhonen jatkaa.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliManchester City ei tavoittele suurseurojen himoitsemaa huippulupausta tammikuussa – ”Emme aio käyttää rahaa mihinkään”
Seuraava artikkeliVeikkausliigan entiselle maalikuninkaalle ensimmäinen sarjaosuma Kreikassa