Bayern Münchenin valtakausi päättymässä? – ”Muutos voi viedä useamman kauden”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Bundesliigassa eletään mielenkiintoisia aikoja. Kuusi mestaruutta putkeen voittanut Bayern München ei enää dominoi Saksan pelikenttiä.

– Bundesliigassa on totuttu Bayernin dominointiin ja mestaruus on ratkennut melkein jo talvitauolla. Bayernin kompurointi tekee sarjasta mielenkiintoisemman, toteaa Veikkausliigassa 111 maalia viimeistellyt Juho Mäkelä SuomiFutis-sivustolle.

Keskiviikkona kolmantena Bundesliigassa oleva Bayern München saa vastaansa pykälää alempana sarjassa olevan RB Leipzigin.

– Kaikkihan odottaa, että milloin Bayern alkaa taas dominoida liigaa, mutta Leipzig on kova porukka myös. Tämä on sellainen peli, jossa Bayernin ongelmat voivat jatkua, Mäkelä ennakoi.

Tahmean alkukauden takia müncheniläiset ovat jääneet jo yhdeksän pisteen päähän Dortmundista.

– Siellä on ongelmia ilmiselvästi, mutta vaikea sanoa mistä ongelmat johtuvat. (Franck) Ribéry ja (Arjen) Robben ovat huhujen mukaan lähdössä pois ja vanha runko kaipaa uudistamista.

– Uudistuminen ei ole koskaan helppoa, kuten Real Madridissa on nähty. Ei ole ollut helppoa paikata (Cristiano) Ronaldon jättämää aukkoa. Hän oli niin pitkään niin tärkeä pelaaja. Muutos ei ole koskaan helppoa tai varmaa, että se onnistuu. Se voi joskus viedä useamman kauden, Mäkelä toteaa.

Bayern München – RB Leipzig keskiviikkona klo 21.30. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Kimmo Mäkinen


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!