Lisää suomalaisia MLS:ään? – Huuhkajien maalivahti testattavana

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien maalivahtirinkiin kuuluva Walter Viitala on yhdysvaltalaisen Minnesota Unitedin testissä.

Viitala, 27, oli tiistaina Minnesotan avauksessa harjoitusottelussa FC Tucsonia vastaan. Ottelu päättyi Minnesotan 9-2-voittoon. Viitala otettiin vaihtoon 4-1-tilanteessa ja hänen tilalleen tuli toinen testitorjuja.

Hän on parhaillaan ilman seuraa jätettyään joulukuussa ruotsalaisen Malmön, jossa hän pelasi vain kaksi ottelua siirryttyään sinne viime kesänä.

Viitala on aiemmin urallaan edustanut myös PPJ Eiraa, Honkaa, HIFK:ta, IFK Mariehamnia ja tanskalaista Viborg FF:ää. Kaudella 2016 hän voitti IFK Mariehamnin kanssa Veikkausliigan mestaruuden ja piti maalinsa puhtaana ennätyksellisesti 18 sarjaottelussa.

Suomen A-maajoukkueessa hän on pelannut kaksi ottelua, joista viimeisin oli aiemmin tässä kuussa Qatarin harjoitusleirillä 1-2-tappiossa Viroa vastaan.

Minnesota Unitedista löytyy jo yksi suomalaispelaaja, Rasmus Schüller, joka teki Tucsonia vastaan kaksi maalia. Minnesota jäi viime kaudella Major League Soccerin läntisessä konferenssissa 10. sijalle ja siten pudotuspelien ulkopuolelle.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!