22-vuotias Juho Pirttijoki reissasi Huuhkajien matkassa vuoden alkajaisiksi Qatariin, mutta kentälle saakka puolustaja ei päässyt reisivaivansa vuoksi. Mikäli paikallislehti Sundsvalls Tidningin tiedot pitävät paikkansa, on yhden A-maaottelun pelanneella Pirttijoella puolestaan seuraavaksi edessään muuttomatka Ruotsista Suomeen.

Pirttijoki siirtyi Allsvenskanin GIF Sundsvalliin alkuvuodesta 2017, mutta kahden kauden aikana Allsvenskan-otteluita on kertynyt vain seitsemän. Näistä kolme Pirttijoki pelasi viime kaudella. Pirttijoen sopimus Sundsvallin kanssa kattaa vielä kauden 2019, mutta paikallislehden mukaan käyttöä topparille ei seurassa enää ole.

Valkeakosken Hakassa pelaajaoppinsa saanut ja kotimaisen läpimurtonsa tehnyt Pirttijoki vietti viime syyskauden lainalla KuPS:ssa isossa vastuuroolissa. Miehen kerrotaan nyt olevan lähellä sopimusta ”uuden seuran” kanssa.

On helppo olettaa, että tuo seura saattaisi olla juuri KuPS, mutta Sundsvalls Tidningin mukaan Pirttijoki on keskustellut useammankin suomalaisseuran kanssa. Uuden työnantajan uskotaan tiedottavan Pirttijoen sopimuksesta ”lähitulevaisuudessa”.

Lähde: Fotbolltransfers