FC Lahti vahvisti aiemmin Pekka Lagerblomin palaavan valmennusryhmän jäsenenä seuraan. Nyt veikkausliigaseura tiedottaa toisesta ilouutisesta.

Keskikenttäpelaaja Lagerblom on solminut Lahden kanssa myös vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

36-vuotias Lagerblom pelasi Ykköstä viime kaudella FC Hakassa. Menestyksekkään pelaajauran vahvimmat meriitit löytyvät Bundesliigasta.

Lagerblom voitti sarjan 2000-luvulla Werder Bremenissä ja juhli myös Saksan Cupin voittoa.

Nyt Lahdessa viimeksi kaudella 2015 pelannut Lagerblom haluaa vielä kerran näyttää kyntensä seurassa, josta hän lähti maailmalle. Myöskään kaksoisrooli ei huoleta.

– Mielestäni se on hyvä juttu itseni, että seuran kannalta. En usko, että siinä on ristiriitaa. Olen ollut viime vuodet johtavassa roolissa kentällä. Nyt se rooli tietysti kirkastuu siinä mielessä, että olen apukätenä myös valmennuksen suuntaan, Lagerblom kommentoi Lahden tiedotteessa.

Lagerblom on pelannut jo kahdessa harjoitusottelussa Lahden paidassa. Jani Tanskan poissaolon myötä miestä on kokeiltu topparin roolissa.

”Power-Pekka” on valmis tarvittaessa mille vain pelipaikalle.

-Minua on enemmän kaavailtu keskikentälle. Jos apua tarvitaan, niin olen valmis auttamaan, sillä pelipaikalla, missä on tarpeen, Lagerblom summasi.