Bayern Münchenin päävalmentaja Niko Kovac kertoi, ettei seura aio tehdä hankintoja enää tammikuun siirtoikkunassa. Kovacin mukaan pelaajatilanne on tällä hetkellä hyvä.

Bayern hankki tammikuun aikana 10 miljoonalla eurolla 18-vuotiaan Alphonso Daviesin. Seurasta lähti viidellä miljoonalla eurolla Sandro Wagner, joka siirtyi Kiinan Superliigaan. Muita siirtoja ei ole enää luvassa.

– On selvää, etteivät muut joukkueet halua luopua heidän hyvistä pelaajistaan. Meillä on iso kokoonpano nyt, lähes kaikki pelaajat ovat taas pelikunnossa, Kovac sanoi Sky Sportsin mukaan.

Bayern oli tiettävästi tammikuun aikana Chelsea-laituri Callum Hudson-Odoin perässä, mutta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen siirtosummasta ja kauppa jäi syntymättä. Kovacin mukaan kokeneet ketut ovat myös palanneet harjoituksiin.

– Franck (Ribery) ja Arjen (Robben) ovat harjoitelleet, joten joka tapauksessa joudun jättämään kotiin yhden tai kaksi pelaaja. Siksi meidän ei ole mitään järkeä hankkia kolmea tai neljää uutta pelaajaa, Kovac kommentoi.

Bayern kohtaa Bundesliigassa seuraavaksi lauantaina Bayer Leverkusenin.