VPS sai testiin kiinnostavan nuorukaisen – juhli Barcelonan paidassa Youth Leaguen voittoa

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!

Vaasan Palloseura testaa tällä viikolla kiinnostavaa nuorukaista Alain Ebwelleä. 23-vuotias kamerunilainen pystyy pelaamaan laitalinkkinä kummalla tahansa laidalla, joskin enemmän kokemusta on vasemmalla pelaamisesta.

– Ebwelle on taitava pelaaja. Hänellä on hyvät tekniset ominaisuudet ja miehestä näkee, että hän on pelannut isoissa seuroissa. Hän tykkää haastaa ja on ihan ok yksi vastaan yksi -tilanteissa. Haluamme nähdä, millä tasolla hänen taktinen osaamisensa on, VPS:n valmennustiimiin kuuluva Christian Sund kommentoi.

Ebwelle liittyi FB Barcelonan akatemiaan 16-vuotiaana vuonna 2011. Hänen merkittävin saavutuksensa Barcelonassa on UEFA Youth Leaguen voitto kaudella 2013-2014. Ebwelle pelasi voitokkaassa loppuottelussa Benficaa vastaan muutaman minuutin. 3-0 -numeroihin päättyneen finaalin suurin sankari ja joukkueen edelleen kirkkain tähti oli kaksi maalia tehnyt Munir El Haddadi, joka siirtyi äskettäin Barcelonasta Sevillaan.

167-senttinen Ebwelle lähti Barcelonasta kesällä 2014 ja liittyi Valencian akatemiaan. Hän on edustanut Barcasta lähdettyään Espanjassa kaikkiaan viittä eri seuraa. Pelejä on kertynyt Espanjan kolmannella sarjatasolla sekä Slovakian pääsarjassa FK Senican riveissä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HIFK - SJK overilla!